"Ellen is een zeer ervaren adviseur die op verschillende niveau’s kan schakelen."
Jelmer Mulder, gemeentesecretaris Smallingerland

Lees verder
"Het was prettig samenwerken met Ellen. Ze is accuraat en komt afspraken na!"
Nicole Ramaekers, gemeentesecretaris gemeente Beekdaelen

Lees verder
"Ellen heeft ruime ervaring in deze complexe trajecten. Ze heeft het proces precies in kaart en omdat ze veel gebruik maakt van handige digitale hulpmiddelen werkt ze zeer efficiënt. Kortom, het plaatsingsproces is bij Ellen in goede handen!"
Geert Brinkman, HRM adviseur gemeente Westerkwartier

Lees verder
"Ellen heeft de plaatsingscommissie van de gemeente Maasgouw ondersteund, van plaatsingsgesprekken tot en met zienswijzeprocedure. Wij zijn zeer onder de indruk van de manier waarop ze dat heeft gedaan."
Wim Ploeg, gemeentesecretaris gemeente Maasgouw

Lees verder
"Ellen heeft de plaatsingscommissie voor de plaatsingen van medewerkers voor de nieuwe gemeente Midden-Groningen en daarna de commissie voor de zienswijzen van medewerkers hierop ondersteund. Dat heeft zij op een uitstekende manier gedaan. Naast dat zij administratief dit goed op orde heeft, is zij ook contactueel sterk in haar rol naar de medewerkers en de organisatie. Kortom, Ellen heeft uitstekend werk geleverd."
Geert Hilbrands, Teamleider HR Advies en Ondersteuning gemeente Midden-Groningen

Lees verder
"“Ik heb Ellen leren kennen in het kader van de fusie tussen de voormalige gemeenten Zevenaar en de gemeente Rijnwaarden (nu: Zevenaar). Zij vervulde daarbij de rol van secretaris van de plaatsingscommissie. Dat deed zij op een zeer professionele, zorgvuldige en ook voor medewerkers goed te volgen wijze. Zij had daarbij voortdurend overzicht en wist een goede balans te houden tussen de geldende/gemaakte afspraken enerzijds en de praktische invulling van de plaatsingen anderzijds. Het is erg prettig samenwerken met Ellen!”"
Michel Tromp, gemeentesecretaris gemeente Zevenaar

Lees verder
"Wat een werk is er verzet! Wij zijn blij dat we Ellen hebben ingeschakeld om ons te helpen het plaatsingsproces van de ambtelijke fusie-organisatie DDFK-gemeenten in goede banen te leiden. "
Mariska Pietersma, P&O adviseur DDFK-gemeenten

Lees verder
"In het eerste half jaar van 2017 heeft de Plaatsingsadviescommissie een enorme inzet geleverd om de plaatsingen voor de fusiegemeente Waadhoeke in goede banen te leiden. Ellen als secretaris van de commissie wil ik daarvoor hartelijk bedanken!"
Annet Doesburg, gemeentesecretaris Waadhoeke

Lees verder
"Ik heb de samenwerking met Thea en Ellen als heel fijn ervaren. Naast de inhoudelijke kennis die zij hebben ingebracht, die wij goed konden gebruiken, hebben zij het hele proces perfect begeleid!"
Dick van Huizen gemeentesecretaris Gemeente Gooise Meren

Lees verder
"In het kader van de ambtelijke fusie tussen de gemeenten Alphen-Chaam, Baarle-Nassau en Gilze en Rijen, resulterend in de ABG-organisatie, heeft Ellen zowel de bemensing van de werving van het management als de plaatsing van het personeel op een professionele wijze ondersteund. "
Theo van der Horst lid directie ABG-organisatie

Lees verder
"Bij de herindeling van de gemeenten Bergambacht, Nederlek, Ouderkerk, Vlist, Schoonhoven (en de gemeenschappelijke regeling K5) die leidde tot de vorming van de gemeente Krimpenerwaard, heeft Ellen uitstekend werk geleverd als secretaris van de plaatsingsadviescommissie."
Robert Ouwerkerk P&O-adviseur / intern projectleider plaatsingsprocedure Krimpenerwaard

Lees verder
"Ik heb prima ervaringen met Ellen. Zij heeft als secretaris van de Plaatsingsadviescommissie (PAC) het werk van de PAC op deskundige wijze begeleid en heeft er mede voor gezorgd dat de adviezen tijdig zijn verstrekt."
Marjolein Plantinga gemeentesecretaris/directeur gemeente Krimpenerwaard

Lees verder
"In de herindeling tussen Millingen, Ubbergen en Groesbeek heeft Ellen als secretaris van de plaatsingscommissie een belangrijk aandeel gehad in het slagen van het plaatsingsproces. Binnen een zeer krap tijdschema moest de commissie ruim 170 plaatsingsadviezen uitbrengen."
Wiljan Looijen beoogd algemeen secretaris/directeur van de nieuwe gemeente Groesbeek

Lees verder
"Ellen heeft de interne plaatsingscommissie ondersteund door strak op de procedure te sturen en inhoud en feiten helder weer te geven."
Fred Heerink Directeur, Regionaal commandant brandweer bij Hulpverleningsdienst Drenthe

Lees verder
"Ellen Jongeneel heeft ons (de drie gemeenten Gaasterlân-Sleat, Lemsterland en Skarsterlân) ondersteuning verleend in het plaatsingsproces voor de nieuwe ambtelijke organisatie de gemeenschappelijke regeling De Friese Meren."
Hendrik Hoekstra Voorzitter werkgroep personeel Fusie De Friese Meren

Lees verder